Produktiv og tøff trening

Storhamargutta har vært gjennom en tøff treningsperiode nå og til helgen får laget fellesferie med inviduelle programmer for egentrening, før de igjen samles i juli. Vi har tatt en prat med den nye løperen Mikael Zettergren og spurt han om hvordan sommertreningen har vært så langt, hvordan spillergruppen jobber sammen og om hvordan han ser på mulighetene for den kommende sesongen.

– Vi har jobbet bra, det har vært mye trening, mye forskjellig og god trening. Jeg tror vi har jobbet produktivt, det har i alle fall vært knallhardt. Sasja har lagt opp et tøft program og han har vært hard med oss, og det liker vi. Alle gutta er villige til å jobbe mye og ikke minst jobbe for hverandre. Da alle møter opp på trening krever vi 100% av hverandre og det er fullt fokus. Vi har et mål om å være godt forberedt til sesongstart og ikke minst opparbeide oss et fundament som gir oss styrke utover i sesongen.

Trives i spillergruppen
– Alle gutta har tatt meg og de andre nye spillerne godt i mot og vi er en herlig gjeng. Det er nydelig stemning i garderoben og på treningene og jeg tror vi har et ordentlig kollektiv. Det er utrolig viktig i lagidrett på sikt. Jeg trives masse i Storhamar og Hamar er en fin og bra by!

Gleder seg til CHL og seriestart
– CHL blir utrolig moro, og hvis noen tror at vi skal bruke de kampene som forberedelse til sesongen, så er det feil. Vi spiller alle kamper for å vinne og vi har tro på at vi kan bite godt ifra oss. Ingen sier at vi har som mål om å komme langt i turneringen, men vi ønsker å levere gode resultater. Jeg tror faktisk det vil bli jevne kamper og vi kommer til å gjøre det bra. I Get-ligaen ønsker vi å være et lag som kjemper i toppen, og jeg synes vi har et mannskap som er gode nok til å kjempe der oppe. Vi gleder oss masse og jeg personlig gleder meg mye til å gjøre mitt beste for min nye klubb, avslutter en optimistisk Zettergren.