Hjemmestart mot VIF

Da er det klart at det blir en knallåpning på årets Get-Liga for Storhamars del. Søndag 13. september gjester Vålerenga Hamar OL-Amfi i den første serierunden. Den påfølgende er det duket for mjøsderby da SIL reiser nordover til Lillehammer for å møte naboen.

Av andre høydepunkter kan det nevnes at det blir et første møte med finalemotstander Stavanger Oilers på Hamar torsdag 1. oktober. Øvrige møter med Vålrenga får vi på Jordal 15. oktober, på Hamar 22. november og 7. januar, før det siste seriemøtet mellom klubbene går av stabelen i Oslo 11. februar.

Flere mjøsderbyer får vi på Hamar 18. oktober, 26 november og 5. januar, mens Lillehammer er vertskap 3. januar.

Sesongens romjulskamper byr på hjemmekamp mot Kongsvinger 4. juledag og borte mot Manglerud Star lille nyttårsaften.

MS er også vertskap i den siste serierunden som går av stabelen 8. mars.

På grunn av ungdoms-OL i februar blr det en lang rekke hjemmekamper på nyåret og bortekamper i perioden hvor mesterskapet pågår.

Her finner du fullstendig serieoppsett for vår del