fbpx

Sesongen starter i dag

Sesongen 2015-16 er straks over oss. Om nøyaktig en måned slippes pucken for den første kampen i CHL når Sparta Praha gjester Hamar OL-Amfi. For spillerne starter imidlertid sesongen allerede i ettermiddag!

I Storhamar er sommerferien over. I ettermiddag samles gutta til første fellestrening og et blodslit som skal sørge for at de er klare både for CHL, Get-Liga og etterhvert sluttspill! Allerede på fredag er det klart for en rekordtidlig første istrening. Vi håper å se dere alle sammen i Storhamar Ishall klokka 15.30 denne dagen. Alle, både gamle og nye spillere, vil være på plass for å bli kjent med hverandre og kjenne litt på is og nytt utstyr.

Deretter går det slag i slag fram mot den første intense kampperioden i sesongen som i år altså er gruppespillet i CHL. I løpet av to uker skal det spilles fire kamper mot topp europeisk motstand i form av Sparta Praha og Genéve-Servette. Om akkurat 31 dager er det altså nedslipp for historiens første CHL-kamp på Hamar. Noe vi virkelig gleder oss til og vi håper selvsagt på en ny folkefest i OL-Amfien i denne forbindelsen. Sparta er et av de største navnene i europeisk hockey og en klassiker i hockeynasjonen Tsjekkia med flere landslagsaktuelle navn i stallen.

Vi gleder oss stort til den nye sesongen, det håper vi dere gjør også og at vi sees jevnlig utover sommeren og høsten. Velkommen tilbake til en ny sesong. Vi gir oss aldri!