fbpx

-Vi har mye jobb foran oss!

I dag var fireukers fellesferieperiode over for Storhamargutta. Første økt er unnagjort og resten av uka vil bringe doble økter med masse fysisk trening og god dose kondisjon, før laget går rekordtidlig på is på fredag. Hovedtrener Aleksander Smirnov sier det er godt å se nye og gamle spillere samlet og varsler blod, svette og tårer de kommende ukene.

– Det er herlig å være i gang igjen og møte gutta. Vi har samlet krefter og koblet ut i noen uker nå. Likevel ser jeg og Pål at samtlige har brukt ferien godt og bygde videre på det fundamentet som vi la ned før ferien. Alle gutta har klare ambisjoner for den kommende sesongen og stiller høye krav til hverandre. Vi er godt fornøyde med hvordan formen er, men vi har mye jobb foran oss. Nå starter en helt annerldes treningsperiode enn det vi hadde før ferien og det vil være knallhardt.

Smirnov ønsker å levere gode resultater i CHL, men serien er første prioritet.

– Vi har en spennende sesong foran oss, og det er glederlig å høre at interssen og trykket rundt hockeyn på Hamar er like stor som forrige sesong. Alle gutta vil levere gode resultater i CHL og vise seg på den internasjonale arenaen. Det kommer mye folk her på hjemmebane og på bortebane for å se på oss, og vi vil ikke skuffe noen. Vi spiller hver eneste kamp for å vinne, men alle skjønner at det vil være tøft å komme videre fra gruppa. Samtidig må vi forberede oss til seriestart og vi skal spisse formen får til seriespillet, avslutter Smirnov.

Foto:  sil.no