fbpx

Vi er i gang!


Det var tydelig at det ikke bare var spillerne som gledet seg til at issesongen dro i gang igjen. Rundt 1000 tilskuere hadde funnet veien til Hamar OL-Amfi for å få med seg «Bambi-økta».

De fleste hadde ikke vært på skøyter siden den sjuende finalen i Stavanger for over tre måneder sida og da tar det litt tid å komme inn i det igjen. Det var det nok ikke så mange som brydde seg om verken av de aktive eller de som var kommet for å se på. Noen fine prestasjoner ble det likefullt og disse ble da også godt bejublet fra tribunene.

Samtlige a-lagsaktuelle spillere var på plass og menyen var krydret med forskjellige varianter av partispill, samt en straffeslagskonkurranse hvor de som misset måtte kaste et klesplagg til de endelig scoret. Spesielt sistnevnte øvelse skapte stor stemning på tribuna etterhvert som de som ikke klarte å sette puckene i mål ble mer og mer tynnkledde.

Det er nok antakelig litt for tidlig å anslå hva rekkekombinasjonene kommer til å bli, men vi noterte oss at 1. rekka med Christian Larrivée, Eirik Skadsdammen og Joakim Jensen fortsatt holder sammen, mens den nykomponerte formasjonen med Jacob Berglund, Mikael Zettergren og Hampus Gustafsson hadde både fart og teknikk å by på.