fbpx

Landslagsløper klar!

Magnus Lindahl (født 1991) er siste tilskuddet på stammen for Storhamar Hockey og troppen er nå klar for utfordringene som møter i Champions Hockey League som starter med hjemmekamp mot Sparta Praha den 20. august, og kommende sesong i GET-ligaen!

Lindahl er en hardtarbeidende ving som opprinnelig er et Manglerud Star-produkt, men som de to siste sesongene har spilt for Sparta. Lindahl har også tidligere kamper for Frisk Asker og Stavanger Oilers.

Magnus produserte forrige sesong 27 poeng, fordelt på 6 mål og 21 assist på 44 grunnseriekamper, før det ble to scoringer og to assists i sluttspillet, begge målene i semifinalespillet mot Storhamar Hockey. Lindahl har registert 11 a-landslagskamper for Norge, og var sist sesong en del av landslaget på beryktede «camp Roy», men fikk ikke VM-billett.

-Vi i Storhamar Hockey ønsker å takke Bilkompaniet Hamar og Subaru Norge som med uvurderlig god støtte gjorde denne avtalen mulig å gjennomføre, og vi er veldig godt fornøyde med å komplettere stallen med en forward av Lindahls kaliber forteller Njål Berge i en kommentar til SIL.no

– Jeg gleder meg veldig til å ta på meg den gule og blå drakta. Føler at jeg kommer til vinnerlag, og jeg tror at vi har gode sjanser til å gå hele veien i år forteller en fornøyd Magnus Lindahl i en kommentar til SIL.no etter å ha signert to-årskontrakten med Storhamar Hockey.

Han skal spille med draktnummer 60 i Storhamar, og blir dermed den første i Storhamarhistorien som ikler seg dette nummeret – og vi ønsker Magnus varmt velkommen til Hamar og Storhamar Hockey!