fbpx

Revansjelysten Øksnes

Andreas Øksnes (24) er en av mange Storhamarspillere som var med på en positiv reise sesongen 2014/2015 og fikk lukten på suksess. Andreas så mye av forrige sesong fra tribunen og benken grunnet en skade som satt han ut av spill. Men nå er han klar for å krige om både plass på laget og medaljer i Get-liga og sluttspill. Det hele har gjørt  backen enda sterkere, både mentalt og fysisk.

– Det er godt å være i gang. Endelig trener jeg mye på is, nå har jeg jo hatt to kalenderår med sommertrening, så jeg er veldig gira. Selv om det var et kult år for laget og hele klubben i fjor, så føler man seg litt utenfor når du ikke spiller. Men nå er alt bra igjen, jeg er i god form og kampene kan bare komme. Jeg vil være med på å levere en god sesong, vi har et bra lag og vi er godt forberedt alle mann.

Øksnes er ikke redd for en bredere tropp og tøffere konkurranse om plassene, selv skal han være tøff på trening og i kamp.

– Det er veldig sunt med konkurranse. Samtidig er vi et ordetlig lag og en kjempe bra gjeng i garderoben, det er nesten det viktigste av alt. Vi jobber mot samme mål og alle støtter og hjelper hverandre hele tiden. Men klart at vi kriger om plass, det er fair i idrett og da man vil oppnå noe. Nå har vi ikke spilt noen kamper enda, men jeg tror vi har et bra lag og vi har fått inn gode og riktige spillertyper i nye spillere.

Backen gleder seg til å spille internasjonale kamper med Storhamar og håper det kommer mange folk til Hamar OL-Amfi da Sparta Praha og Genevè kommer på besøk.

– Det er jo ikke hver dag vi møter så gode lag, de blir en tøff og morsom test for oss. Vi får se hvor langt opp det er mot de aller beste i Europa. Jeg håper folk på Hamar synes det blir kult å få med seg de kampene før Get-ligaen braker løs. Jeg gleder meg voldsomt til det hele begynner, avslutter Øksnes.

Du kan skaffe deg billetter til CHL-kampene her!