fbpx

La Perla med ny avtale

Vi i Storhamar Hockey er glade for å annonsere at La Perla, bydelskroa på Hamar Vest, har skrevet under på en sponsoravtale for denne sesongen også.

– La Perla er en viktig avtale for oss, ikke bare fordi den har en verdi i kroner og øre, men fordi avtalen blant annet inneholder lunsj for spillerne på kampdager, og fordi La Perla er et viktig samlingspunkt for hele Storhamarfamilien – både før og etter kamp, og ellers i hverdagen forteller daglig leder Patrik Bäärnhielm i en kommentar til SIL.no

– Det er viktig med riktig og sunn ernæring i forbindelse med kamper og treninger. Det får vi på La Perla. Det var en del av suksessfaktoren i fjor, sier ass. trener Pål Johnsen i en kommentar til SIL.no

Vi jobber på flere fronter om dagen, og gleder oss til utfordingene om møter utover – Champions Hockey League fra den 20. august, GET-ligaspill og alt som hører med. Billetter til CHL på bit.ly/silbilletter

Vil du og din bedrift også være med i Storhamarfamilien? Ta kontakt med daglig leder Patrik Bäärnhielm på patrik@sil.no