fbpx

Kick-off på CC Stadion fredag

Torsdag spiller Storhamar sesongens første treningskamp mot Vålerenga på Jordal. I den forbindelse har SSU satt opp en buss til Jordal for å få med seg den første kampen og bli kjent med de nye spillerne på isen. Men på fredag kan du møtte hele laget på Hamar uten hockeyutstyret på! Stedet for den tradisjonelle «kick-offen» er CC Stadion og den begynner kl. 18.30.

Her vil du ha en gyllen mulighet til å møte gamle og nye spillere, bli bedre kjent med dem, ta bilder og få autografer! Dette er en herlig forsmak på den nye og spennende sesongen som er i vente, så hvis du ikke lenger klarer å vente så er du hjertelig velkommen til CC Stadion! Det er på tide å få ut skjerfene, draktene og capsene ut av skapet og farge arrangementet i gult og blått samt få med seg en eksklusiv autograf fra en av dine helter! Vi ses vel?!

Foto: Fredrik Hagen