fbpx

Nullstilte hoder til Genève

(Photo by Eric Lafargue / Geneve-Servette/Champions Hockey League via Getty Images)

Det var en magisk aften i Praha i går, og flere av Storhamar-supporterne vil nok suge lenge på den karamellen. Men i dag skal laget spille ny viktig kamp, og det er viktig med å nullstille seg og forberede seg på en veldig tøff motstander, og minst like viktig hockeykamp som i går.

Tabellsituasjonen er nå veldig spennende, og Storhamar har gode muligheter til å avansere videre fra gruppen, men da må Genève beseires minst en gang for at dette skal bli et faktum. Genève-Servette er et fysisk og aggressivt hockeylag, som er vonde å møte. Kalde hoder, god defensiv og godt keeperspill må til for at vi skal kunne matche den sveitsiske motstanderen.

Kampstart er kl 19.45. Kampen kan følges live på Viasat Sport eller på Viaplay.  Storhamar Hockey media gir deg som vanlig alle eksklusive oppdateringer før, under og etter kamp så følg oss på de ulike plattformene. HA-nett er også på plass i Genève og vil levere varene på sine nettsider.


Gruppe M:

  •  Sparta Praha 4 poeng, 3 kamper
  •  Storhamar Hockey 3 poeng, 2 kamper
  •  Genève-Servette 2 poeng, 1 kamp

* Alle lagene møter hverandre to ganger.