fbpx

Bli med på Magisk aften med Pål!

 

Lørdag 5. september, er det klart for ett av høstens høydepunkter: Pål Johnsens testimonial-kamp. Dagen da en av de største Storhamar-profilene i historien skal hedres.

Nå har vi også lagt ut 300 billetter for salg som supportere, publikum og samarbeidspartnere kan få kjøpt til etterfesten på Tjuvholmen kro lørdag fra kl. 20:00 og utover. Billettene koster kr 200,-
Det blir anledning til å treffe nye og gamle bekjentskaper fra ishockeybanen med mimring, mingling og hockeyhygge. I tillegg spiller Merete Trøan med band. Så vi håper dette blir et verdig punktum for Pål. Billetter selges i fra kontoret 12.00 – 15:30 etter prinsippet første mann til mølla.

 

palbannersmal

Vi minner også om programmet for kvelden:

Kampen:
Pål Johnsens eget lag Magic All Stars, bestående av spillere han har plukket ut fra hele karrieren, møter dagens Storhamar-lag. Johnsens utvalgte vil bli presentert i flere omganger fram mot kampen. Vi melder allerede om høy mimre-faktor og noen ekstra store rosiner i pølsa. Følg med!

Pucken slippes klokka 17.00 og kampen vil spilles over 2 x 15 minutter.

Skills competition:
Mellom periodene vil det arrangeres en ferdighetskonkurranse med forskjellige utfordringer for gutta på laget til Magic.

Billetter:
Koster kr. 100 for voksne og 50 for barn og selges kun i døra. Overskuddet går til Pål som takk for en fantastisk karriere. Alle betaler!

Pål takker etter sin siste kamp OL-Amfien