fbpx

Praktisk info om Genève-kampen på torsdag

(Photo by Sparta Prague/Champions Hockey League via Getty Images)

PS: Viktig info

Torsdag kl. 19.00 spiller Storhamar sin siste gruppespillskamp i CHL mot Genève-Servette. Storhamar har veldig gode muligheter til å avansere videre til 16-delsfinalen og det blir hockeyfest uten like. Billettsalget går unna og vi ønsker å informere om alle viktige praktiske ting rundt kampen for supportere, gjester og presse.

Billettinfo:
Billetter til kampene koster 200,- for voksne og 100,- for barn opp til 16 år/honnør/studenter. Studentene MÅ ha med studentbevis ved kjøp av billetter og ved inngangen for billettkontroll!

Billettsalg CHL-kamp torsdag 3.sept kl 19.00:
Billettene ligger ute for salg på billettservice, det vil være forhåndssalg på CC Stadion og på Maxi tirsdag og onsdag kl. 11.00 – 18.00. Onsdag 16.00 – 20.00 vil det også selges billetter i Parkgården i Brumunddal.
Det vil ikke være forhåndssalg på kontoret på noe tidspunkt.
Dersom det ikke er utsolgt, så selger vi billetter på vanlig måte i billettlukene frem til kampstart.

Seating:
Hele hallen, bortsett fra VIP, er free seating på CHL-kampene. Det vil ikke bli solgt ståplassbilletter til disse kampene, alle er garantert sitteplass!

Inngang:
VIP/presse og gjester går inn mellom hallene, publikum går inn hovedinngangen og A-inngangen på vanlig måte.
Dørene åpner 17.30.

Frikort / NIHF-kort:
De eneste frikortene som gjelder er NIHF sine, men disse må melde til dima@sil.no innen tirsdag 01.09 klokken 19:00 om sin ankomst. Alt som meldes inn utover det er for seint. Dette vil da si at sesongkort, YA-kort osv ikke gjelder på CHL-kampene. Frivilligstaben slipper selvsagt inn gratis hvis de har en rolle på kampene og de MÅ ha med seg funksjonærkortene.
Inngang med NIHF-kort er resepsjonen/trappekiosken mellom hallene og det gjelder free-seating for dere, IKKE VIP og presse-fasiliteter. For dere som har inkludert med en følger på NIHF-kortet MÅ da ankomme samtidig med den utvalgte gjesten.

Presse:
ALL presse må forhåndsakkrediteres innen 24t før match til dima@sil.no. CHL har egen fotokontrakt som alle fotografer må signere for å få lov til å fotografere på kampene. Inngang som vanlig mellom hallene og man akkrediterer seg inn på listen i resepsjonen.

Ingen unntak gjelder, og de som ikke har meldt om sin ankomst/akkreditering må kjøpe vanlig billett.

 

 

 

 

Billettsalg Pål «Magic» Johnsen testimonial-kamp lørdag 5.sept kl 17.00:

Billetter til kampen på lørdag selges KUN i døra. Inngang for voksne er 100,- / barn og honnør 50,-
Billettlukene og dørene åpner kl. 15:30! Altså INGEN forhåndssalg så vær ute i god tid.

Inngangsbilletter til etterfest på Tjuvholmen kro på lørdag i forbindelse med Pål Johnsen sin testimonial-kamp selges på CC Stadion og Maxi i forbindelse med salg av CHL-billetter (tirsdag og onsdag 11-18). KUN 300 billetter til salgs, så her gjelder prinsippet om første mann til mølla! Pris 200,- og det er 18-års grense.