CC kjøper hallnavnet, og ny kube!

(Foto: Hamar Arbeiderblad)

Og klubben spiller en av sine viktigste hockeykamper noensinne  i kveld!
I dag er en stor dag i klubbens historie – Storhamargutta skal spille en av tidenes viktigste hockeykamper mot Red Bull Salzburg, og klubben har undertegnet en stor samarbeidsavtale med CC.

Med utgangspunktet fra Salzburg, 1-3 i bagasjen, så kunne det i dag det like gjerne stått 2-0 på resultattavla når kveldens kamp begynner – bortemålsregel driver vi ikke med i ishockey. Laget som scorer flest mål over to kamper går videre, og skulle det stå uavgjort ved full tid spilles det inntil ti minutter sudden death, fire mot fire, før det blir best-av-fem på straffer hvis det ikke er noen avgjørelse.

Møt opp til en skikkelig godbit av en hockeykamp – sikre deg billetter her, og husk at det er FASTE SITTEPLASSER på alle hjemmekamper fremover.

Nytt hallnavn og ny kube:
Klubben har skrevet under en samarbeidsavtale som går over 10 år med CC, den innebærer at Hamar OL-Amfi, når HOA formelt godkjenner, skal hete CC Amfi de neste ti årene, og at CC blant annet finansierer ny mediakube via den nye avtalen.

– Jeg mener dette er utrolig viktig for klubbens framtid. Denne avtalen er med på å sikre Storhamar i mange år framover. Avtalen er så stor at CC blir vår største sponsor hvert eneste år forteller Njål Berge til Hamar Arbeiderblad.

Les stor sak med John Niclas Hage fra CC og Njål Berge fra Fattige fettere med flere detaljer om den nye avtalen hos Hamar Arbeiderblad


Tilsvarende kube som denne er bestilt til CC Amfi