Mikael Zettergren har blitt norsk

Mikael Zettergren fikk i går kl. 12 beskjed om at han søknad om norsk statsborgerskap er godkjent.

Sjur Rakstad-Larsen, leder i klubbens sportskomite, uttaler følgende til H-A:
«Dette er veldig bra. Mikael Zettergren har ordnet alt sjøl, med god hjelp av en advokat. Zettergren sa at han ville bli norsk da han kom til Storhamar, men dette er en prosess». Saken til H-A kan du lese her!

Mikael Zettergren kom til Storhamar fra Lillehammer før forrige sesong, og har siden da spilt 98 kamper i gult og blått, og sikret seg 78 poeng på disse to sesongene. Vi er glade for å ha den blide og spillesikre svensken med videre som norsk statsborger!

Vi ønsker på vegne av både Mikael og resten av klubben å takke advokatfirmaet Tømmerdal Nordby v/Emil Tømmerdal Nordby for all hjelp og bistand i prosessen!

Foto: Fredrik Olastuen

.