Tre unggutter med ny kontrakt

(Foto: Fredrik Olastuen)

Storhamar Hockey har skrevet  kontrakter med tre av unggutta!

Simen Andrè Edvardsen fikk sin debut på a-laget forrige sesong, og var med U18-landslaget til VM for et par uker siden. Simen er en spennende unggutt født 1999 med ferdigheter og spilleforståelse, og vi håper at etter en sommer med knallhard trening har enda mer å bidra med fra høsten av.  Simen Andrè får med dette sin første a-lagskontrakt.

Anders Gulliksen, født 1997, er med sine ferdigheter, størrelse og fysikk en spennende unggutt som venter på sitt store gjennombrudd på a-laget. Anders har på tross sin unge alder vært en del av a-laget i flere sesonger.

Simen Løvhaug Hansen,  født 1997, er en back som med sitt oppofrende spill er en spennende back for fremtiden. Simen leverte et godt sluttspill fra backplass og vi gleder oss over den positive utviklingen! Både Anders og Simen representerte U20-landslaget under VM i vinter.

Alle tre spillerne har skrevet under kontrakter for sesongen 2017/18.

Vi er glade for at disse tre unggutta har valgt å skrive nye kontrakter med oss, og gleder oss til å jobbe videre med spiller- og trenerlogistikken inn mot neste sesong!

Foto: Fredrik Hagen

Foto: Fredrik Hagen