Skadsdammen fortsetter!

(Foto: Fredrik Olastuen)

Nummer to på adelskalenderen i klubben – Eirik Bruntjernberget Skadsdammen er klar for en ny sesong i gult og blått!

Skadsdammen går på sin 18. sesong på a-laget, når han i dag har blitt enig med klubben om en kontrakt for sesongen 17/18.  Eirik har sålangt spilt 848 kamper for klubben, scoret 258 mål og har 285 assists for klubben han er så glad i.

Til Hamar Arbeiderblad uttaler Skadsdammen følgende:
– Revansjelysten er stor. Forrige sesong var ikke god for verken meg eller laget. Jeg gikk på krykker i tre og en halv måned før sesongen – som gjorde at jeg ikke fikk trent som ønsket. Nå får jeg gitt
litt mer, sier han.

Medlem i klubbens sportutvalg, Sjur Rakstad-Larsen uttaler følgende til SIL.no
– Eirik har vært tydelig på at han ønsker å revansjere fjorårssesongen, som han fikk forstyrra veldig av en lei skade med påfølgende operasjon, og det var godt å få på plass en avtale som sørger for at han får være en del av laget neste sesong også. Så gleder vi oss til å se hva en revansjelysten elgjeger får utrettet på isen.

Trener Fredrik Söderström:
– Eirik fortjener all respekt etter en lang og god karriere. Han betyr mye for klubben, men det er ikke derfor han får kontrakt. Etter mine samtaler med han er jeg overbevist om at fortsatt brenner for hockeyen! Vi får en rutinert, veltrent og ydmyk spiller som virkelig vil bidra, som ønsker å bidra uansett hvilken rolle han får i laget! Skads er en mann med stort hjerte.