Kjetil Martinsen nestemann inn

Se videointervju med Storhamars nyeste signering i saken

Storhamar Hockey har i dag skrevet en to-årskontrakt med den norske løperen Kjetil Martinsen (24). Martinsen kommer sist fra Stavanger Oilers.

Kjetil Martinsen beskrives som en offensiv spiller med x-faktor som har slått igjennom i GET-ligaen de siste to sesongene. Sist sesong ble han poengkonge for Manglerud Star, til tross for at han spilte for Stavanger Oilers fra januar! Sist sesong leverte Kjetil 34 poeng på 37 kamper i MS, fordelt på 13 scoringer og 21 assist, før det ble 5 poeng på 8 kamper for Stavanger Oilers i grunnserien.

I sluttspillet leverte Martinsen 2 scoringer og hjalp Oilers til NM-gull, og nå er han på plass på Hamar for å levere .

– Jeg valgte Storhamar fordi de viste at de hadde trua på meg, og hvor jeg skal få bidra med det jeg er best på, offensivt spill. Jeg vil bidra med det offensive, og forventer at vi skal være med å krige i toppen av tabellen forteller Kjetil Martinsen.
Se intervju med han her:

– Kjetil Martinsen er en veldig spennende spiller å få inn i laget. Han har bra alder, riktig attitude og kan bekle flere posisjoner offensivt, i tillegg til at han har avslutteregenskaper. Forhåpentligvis kan han være avgjørende i de riktige situasjonene. Nå begynner troppen å ta form på alvor, og det føles bra! sier Storhamartrener Fredrik Söderström i en kommentar.

– Det er veldig hyggelig at Kjetil velger Hamar som neste stoppested i karrieren, i konkurranse med flere andre tilbud. Det viser at vi er en attraktiv klubb å spille for, og det blir spennende å se det Kjetil har å bidra med på isen i gult og blått forteller Sjur Rakstad-Larsen i en kommentar til SIL.no

Kjetil Martinsen skal spille i drakt nummer 64 i Storhamar, og tidligere innehaver Anders Gulliksen går over til #17. Vi ønsker Kjetil velkommen til Hamar og gleder oss til å se han på isen.
Les Kjetils statistikk hos Eliteprospects

Raske fakta:
Fullt navn: Kjetil Martinsen
Født: Oslo, 14.09.1992
Moderklubb: Vålerenga
Tidligere klubber: Vålerenga, Frisk, Tønsberg, MS, Lillehammer og Stavanger Oilers
Posisjon: Løper
Høyde: 184 cm
Vekt: 82 kg
Fatning: Venstre
Aktuell: Klar for Storhamar Hockey de to neste sesongen