Block Watne øker engasjementet

Block Watne Hamar og Storhamar Hockey fortsetter det fruktbare samarbeidet i sesongen 2017/2018. Block Watne Hamar har økt sitt engasjement betraktelig, og blir dermed en av de største og viktigste sponsorene på SIL-skuta kommende sesong.

Distriktssjef Dag Vegard Lund og salgskonsulent Thomas Jahr i Block Watne er veldig fornøyd med å ha inngått en ny og viktig samarbeidsavtale med et av Hamars flaggskip: Block Watne ønsker å synliggjøre seg i nærmiljøet, og Storhamar Hockey er en viktig markedskanal. Block Watne bygger og utvikler boligprosjekter på Hedmarken, og ønsker å vise frem sine boligprosjekter på Voll & Lund i Hamar og Ringsaker, samt Sandvikatunet i Ottestad forteller Jahr og Lund til SIL.no før de avslutter:

Block Watne ønsker å støtte idrett og kultur i lokalmiljøet og ønsker å være en del av en klubb som har store ambisjoner.

– Det er viktig at vi blir sett på som et flaggskip og en viktig markedskanal i Innlandet, og vi er selvfølgelige glade for at Block Watne går inn enda tyngre enn tidligere forteller Sigve Ødegård til SIL.no

Les mer om Block Watne på deres hjemmesider.