Robin Dahlstrøm klar for Storhamar

(Foto: Fredrik Hagen)

Storhamar Hockey har i dag skrevet under en to-årsavtale med landslagsforwarden Robin Dahlstrøm (29).

Dahlstrøm er en forward med mange års erfaring fra både GET-ligaen og svensk hockey, og beskrives som en spiller med power og aggressivitet som i tillegg vet hvor målet står. Dahlstrøm er opprinnelig Oslo-gutt, men slo igjennom i Frisk Asker. Etter en sesong, og kongepokal, med Sparta Sarpsborg gikk ferden videre til svensk hockey, hvor har har representert blant annet IF Troja-Ljungby og Örebro. Før 15/16-sesongen var han tilbake i norsk hockey med stor suksess i Lørenskog.

– Vi er veldig fornøyde med å ha landa Robin Dahlstrøm, Fredrik Söderström mente vi trengte en spiller med hans egenskaper for å komplettere løperrekkene. Robin er en sterk løper som går foran med sitt fysiske nærvær, og det blir spennende å se han med ruina på magan forteller Sjur Rakstad-Larsen i klubbens sportsutvalg til SIL.no

Trener og sportssjef Fredrik Söderström har følgende kommentar:

-Moro å lande avtalen med Robin, han er en spiller jeg har møtt flere ganger når han spilte i Sverige, og da har han gitt et veldig godt inntrykk gjennom god attitude og hard jobbing og han er nyttig i alle spillets faser.

-Vi vil gjerne ha en bred tropp, og nå fant vi ytterligere en spiller med bra erfaring å ta med inn i laget. Dessuten er Robin en bra fyr, noe som er viktig for å bygge et fremgangsrikt lag avslutter Storhamars nye trener.

Totalt har Robin Dahlstrøm 177 kamper i allsvenskan, 278 kamper i getligaen og har spilt med flagget på brystet 85 ganger, så det er en rutinert spiller som veit hva som kreves for å vinne som nå har signert.

Sak fra Hamar Arbeiderblad
Statistikk på Robin fra Eliteprospects

Kjappe fakta:
Navn: Robin Dahlstrøm
Født: 29.01.1988
Høyde: 183 cm
Vekt: 100 kg
Moderklubb: Vålerenga:
Posisjon: Løper
Aktuell: Klar for Storhamar Hockey de neste to sesongene