Jensen på plass i Hall of Fame

Etter å ha avgjort verdens lengste hockeykamp ble Joakim Jensen en etterspurt mann. Det gikk ikke mange timene før Hockey Hall of Fame (HHOF) i Toronto henvendte seg for få drakta og kølla han brukte i det historiske øyeblikket til sin enorme samling. Vi i Storhamar var selvsagt positive til en slik ære og lovet at drakta skulle sendes så fort vi var ferdige med sesongen. Der skulle den inn i samlingen med andre kjente drakter med 21 på ryggen, som Stan Mikita og Peter Forsberg.

Kuratoren i HHOF som sendte henvendelsen hadde nok neppe sett for seg at drakta skulle overrekkes ved personlig oppmøte! En Storhamar-supporter som skulle den retning tok like godt på seg fraktoppdraget og overrakte drakta egenhendig tidligere i dag!

Vi takker Storhamarsupporter Klaus som tok med drakta over til Toronto, sier Mathias Saxrud fra administrasjonen til sil.no og tar seg nok en gang i å la seg imponere av Storhamarfamilien.