Bamsekamp mot Lørenskog

Torsdag 16.11 kl 18:30 er Storhamargutta endelig tilbake på hjemmebane når Lørenskog kommer på besøk – og ikke nok med det, vi ønsker å gjøre denne kampen til Bamsekamp!

Konseptet er to-delt:
– Ved Storhamars første mål kaster publikum bamser på isen, som samles inn og gis bort til barneavdelingen på Elverum sykehus, til glede for barna som trenger en opptur i hverdagen
– Vi auksjonerer bort en signert Patrick Thoresen-drakt til inntekt for Hockey mot Kreft via en Facebook-auksjon.

Hockey mot kreft sin målsetning er å skape Magiske Øyeblikk for syke barn og pårørende. Det vil si sekunder, minutter og kanskje timer, hvor de sammen kan glemme sykdommen og oppleve ting som bringer glede og godt humør.  Les mer på deres hjemmeside

Vi kommer til å selge 350 bamser i hallen fra hallen åpner kl 17:30, først til mølla. Bamsene koster 100,-, og alt overskudd fra bamsesalget + draktauksjonen går direkte til Hockey mot Kreft.  Man kan betale for bamsene kontant eller med VIPPS. Publikum kan også ha med seg egne bamser og kaste på isen, disse bamsene må være nye og innpakket i plast grunnet bakterier og sykehus.

Vi gleder oss veldig til kampen, og gleder oss til å ønske Storhamarfamilien velkommen til Bamsekamp i CC Amfi.  Setevelger-funksjonaliteten er nå på plass i Storhamar-appen, og billetter til kampen ligger ute allerede.