Ramirent inn i Storhamarfamilien

Storhamar Hockey har skrevet under en ny sponsoravtale, denne gangen er det Ramirent som trer inn i Storhamarfamilien!

– Vi gleder oss til å bli en del av Storhamarfamilien, forteller Tor Inge Amundsen, daglig leder i Ramirent Hamar i en kommentar til SIL.no, før han forteller om at det er flere faktorer som gjør at de ønsker å profilere seg via oss:

Det er stort trøkk rundt hockeyen på Hamar, mye folk på kampene og overalt i byen snakkes det om hockey. I tillegg har Storhamar videreutviklet sitt B2B-opplegg, hvor ulike sponsorer blir koblet med hverandre og selvsagt ser vi nytten av å kunne profilere oss rett til våre nye potensielle kunder, smiler Amundsen.

– Det er alltid ekstra hyggelig å få med nye bedrifter inn i Storhamarfamilien, og det er spesielt gledelig at vårt arbeid med å styrke fokuset på B2B viser seg å gi resultater allerede, og vi lover å fortsette å jobbe videre med utvikling av produktet vårt, forteller Kim Skogheim i klubbens markedsgruppe i en kommentar til SIL.no

Ramirent holder til i nye, freshe lokaler på Trehørningen, og er en ledende leverandør av utleieutstyr som kombinerer det beste av utstyr med service og kunnskap, til løsninger som forenkler virksomheten for sine kunder. Ramirent samarbeider med et bredt spekter av kunder innen bygg og anlegg, industri, verft, offentlig sektor og private. Les mer på deres hjemmeside.