Josh Nicholls signert

(Foto: howlings.net)

Storhamar Hockey har signert kontrakt med den 25 år gamle canadiske forwarden Josh Nicholls!

Nicholls kan bekle både senterposisjonen og høyrevingen, og er med sine 86 kg fordelt på 188 cm en storvokst høyrefatta forward. Josh har sin bakgrunn fra den canadiske juniorserien WHL, hvor han spilte over 330 kamper for Saskatoon Blades, her hadde han totalt 138 mål og 175 assists.  Han ble såpass lagt merke til at han ble draftet av Toronto Maple Leafs i 2010, og ferden gikk videre til Hartford Wolf Pack i AHL og Greenville Road Warriors i ECHL.

Før 2016/17 sesongen gikk ferden videre til Colorado Eagles i ECHL, før han i februar 2017 valgte å søke lykken i Europa. Straubing Tigers i den tyske eliteserien DEL ble neste stopp, før han denne sesongen frem til nå har spilt for HC Litvinov i tsjekkisk toppserie.

Trener og sportssjef Fredrik Söderström beskriver Josh Nicholls på følgende måte:
– Vi har hatt Josh oppe til diskusjon internt en tid, og nå fant vi muligheten for å få til en bra løsning for alle parter. Her får vi en kraftfull, intensiv, høyrefatta og produktiv spiller med en interessant bakgrunn, noe som gir oss enda flere alternativer offensivt. Kodie Curran, som tidligere har spilt med Josh, snakker varmt om hans egenskaper og personlighet, noe som er en god referanse for oss i en sånn prosess.

Josh beskrives som en skøytesterk spiller med et godt skudd, og ankommer Norge på mandag. Det er uvisst hvor lang tid det tar å få han spilleklar.

Les mer om Josh hos Eliteprospects, før du leser Hamar Arbeiderblad sin sak om signeringen