Patrick Thoresen til KHL

Foto: Fredrik Olastuen

Patrick Thoresen reiser snart til St. Petersburg, og skal spille resten av sesongen for sin tidligere klubb, SKA St. Petersburg i KHL.

– Vi ønsker å takke Patrick for innsatsen i SIL-drakta ved denne anledningen, og «arven etter Patrick» når det kommer til holdninger, trening og hvordan man går foran i et lag vil garantert leve videre i laget, og hjelpe oss mot suksess videre i sesongen, forteller Sjur Rakstad-Larsen i klubbens sportsutvalg i en kommentar til SIL.no

– Patrick har vært en fantastisk bidragsyter, både på og utenfor isen, og har hjulpet klubben i å bli mer profesjonell på alle områder. Selvom han ikke står på isen når vi skal kjempe oss frem til finaler så ville han vært en sentral bidragsyter! Nå er det opp til oss å vise Patrick at vi kan løfte bøtta uten han, og så får vi håpe at han snører på seg skøytene for Storhamar i sesongen 18/19, kommenterer Njål Berge, styreleder i klubben til SIL.no

Patrick reiser på onsdag, og vil dermed vil Frisk-kampen være hans siste opptreden i gult og blått for denne gang. Vi ønsker Patrick masse lykke til i jakten på sitt 3. Gagarin cup-trofe!

Foto: Fredrik Olastuen