fbpx

Mikael Dokken klar for Storhamar

(Foto: Fredrik Hagen)

Fra den 8. desember kommer Mikael Dokken (28) til å spille for Storhamar Hockey, avtalen gjelder ut denne sesongen og hele kommende sesong.

– Det er et privilegium å kunne forsterke et lag i medgang. Vi har både på kort og litt lengre sikt behov for gode, norske forwards i troppen, og når Mikael Dokken kom på markedet valgte vi å gå for det. Mikael er tidligst spilleklar mot Stjernen til helgen, da avtalen gjelder fra 8. desember. Vi er dessuten i dialog med flere aktuelle backer, og regner med å kunne presentere en backforsterkning før jul forteller Sjur Rakstad Larsen i klubbens sportsutvalg til SIL.no

Mikael Dokken har de siste to sesongene spilt for Lørenskog, men er kanskje mest kjent for sine 7 sesonger for Frisk.Dokken er en etablert norsk forward med over 350 kamper i ligaen under beltet.  Mikael måler inn på 188 cm og 91 kg, og er en venstrefattet forward.

Trener og sportssjef Fredrik Söderström kommenterer signeringen på følgende måte:
– Vi er overbeviste om at bred tropp gir oss muligheten til å levere gode resultater over tid, noe også sesongen sålangt viser. Mikael Dokken er en solid spiller, med god erfaring fra den norske ligaen. Han kan levere poeng, hardt arbeid og kommer med sin størrelse til å tilføre oss ytterligere energi. Vi bygger lag både for nåtiden og fremtiden med denne signeringen.

 Vi ønsker Mikael Dokken velkommen til Storhamar Hockey!