60 år = 60 kroner!

På lørdag ønsker vi oss skikkelig hockeyfest når vi arrangerer 60-årsjubileum for klubben, barn under 12 går inn gratis og alle andre billetter koster 60,-! (10% billettavgift i tillegg)

Vi lover et par tårevåte øyeblikk og en skikkelig markering av jubileumet, og både dagens og gårsdagens helter fortjener en skikkelig hockeyfest! Klubben har gått fra den spede begynnelsen i ’57, til hit vi er i dag igjennom oppturer, nedturer, hverdager & festaftener og dette mener vi at virkelig er noe å markere for alle oss som er glade i Storhamar Hockey! Derfor ønsker vi oss «mætt fjøs» og alle billetter koster da naturligvis 60,-, ei krone for hvert år klubben har eksistert!

Det er i tillegg som kjent 25-årsjublieum for CC Amfi, det kan du lese mer om i denne artikkelen. 

Til dere som allerede har kjøpt fullpris-billetter:
Vi vil kontakte dere, dere kan få flere billetter, refundert mellomlegget i billettbua eller billetter til en annen kamp