Alltid tøft på Manglerud

Foto: Fredrik Olastuen

Storhamars seiersrekke blir satt på en hard prøve når Manglerudhallen skal besøkes på torsdag. I litt uglamorøse omgivelser mot et ungt og energisk MS får de aller fleste prøvd seg skikkelig og må være godt framme i skøytene for å få med seg poeng. Da Storhamar var på besøk for en måneds tid siden en 4-3-seier med hjem etter mye pust og pes.

Manglerud Star spiller nesten alltid jevne hjemmekamper, uansett om motstanderen hører hjemme i topp eller bunn. Ti av deres tretten hjemmekamper har endt med en eller to-målsseier til ett av lagene og ikke mindre enn seks har gått til overtid. Senest mot Sparta tirsdag måtte ekstratid til før en vinner kunne kåres. Ironisk nok da Manglerud-gutten Niklas Roest sørget for 7-6 til Sparta i en vill kamp. Den siste tida har det gått litt trått for de grønne og gule og de tre siste kampene har endt i tap. Klubben har også skilt lag med målvakt Martin Surek som ikke levde helt opp til forventningene. Likevel har det stort sett vært jevne kamper takket være effektive løpere som Peter Lindblad, Jonas Berglund og Dylan Richard.

Målene har sittet løst for Storhamar de siste kampene. På to hjemmekamper de siste dagene har det blitt femten stykker og det uten at de to første rekkene har dominert så veldig. Tredjerekka har vært i voldsom form, det samme må kunne sies om Kodie Curran som nå ligger likt med Christian Larrivée i kampen om gullhjelmen. Mot Kongsvinger ble det etterhvert mye show og mange som ville være med på den offensive festen, men her vil det definitivt kreves større konsentrasjon om de vanlige arbeidsoppgavene. De siste fem kampene mot MS i «Garasjen» har endt 4-3, 2-0, 1-2, 3-1 og 2-1 med Storhamar nevnt først, det skulle være en beskjed om hva man kan forvente.

Kampen starter 18.30 og kan ses på TV2 Sumo om du ikke får tatt turen innover. Du kan også se den sammen med andre ivrige hockeyfans på Hamar Sportsbar!