Møter et MS i storform

Det kan være duket for spenning når Manglerud Star gjester CC Amfi torsdg. Oslo-klubben er i storform og har notert seg for tre sterke seire på rad. Med et Storhamar som kjemper om seriegull og et MS-lag som jager sluttspillplass er det nok å kjempe om for begge lag.

MS hadde en tung periode før jul og havnet litt på etterkjelken i kampen om sluttspillet. Rundt nyttår har de imidlertid svingt seg opp noe voldsomt. I de to siste kampene har det blitt 3-1 hjemme mot Frisk Asker og, enda mer imponerende, samme resultat i Sparta Amfi tirsdag. En av årsakene er at lagets nye målvakt Kris Joyce har funnet formen. Etter en lett katastrofal start borte mot Lørenskog 4. juledag hvor han ble byttet ut etter fem baklengs har han så å si stengt buret. Med forhistorien mellom disse lagene er all mulig grunn for SIL til å være skjerpet her.

Storhamar slo raskt tilbake etter tapet mot Sparta med en grei borteseier på Kongsvinger. Spillet satt langt bedre og det hjalp helt klart å få tilbake sentrale folk som Kodie Curran og Robin Dahlstrøm. Uttellingen sto imidlertid ikke helt i stil med spillet, så det er altså fremdeles en del å jobbe med. Kampen blir også den første på hjemmebane i 2018 etter fire strake på borteis. Her har vil man nok også prøve å finne tilbake godfølelsen etter overtidstapet mot Lillehammer i romjula. Med tolv poeng ned til andreplass er det om å gjøre å vinne og vinne igjen for å sikre førsteplassen.

Kampstart i CC Amfi er klokka 18.30 og billetter finnes i appen. Det er også mulig å kjøpe i billettluka som åpner halvannen time før kampstart.