Vi lanserer nye drakter

Storhamar Hockey lanserer i dag skissene til nytt draktsett som skal brukes fra og med sluttspillet 2018 – med mulighet for å bestille «replica»-drakter med samme utseende for våre supportere!

Den største forandringen vil ligge i at vi vil bruke tre draktsett, det første gang i historien at klubben skal spille i hvite drakter. De mørke draktene vil denne gang være i en noe mørkere blåfarge enn på en stund. At det lanseres nye drakter før sluttspillet er imidlertid ikke helt nytt. I forbindelse med at man byttet tilbake til SIL-merket som hovedlogo ble nye produsert til sluttspillet i 2015.

Vi er også veldig glade for å kunne tilby replicadrakter til våre supportere av de nye draktsettene, men her vil det være en rask bestillingsfrist slik at de kan bli levert til sluttspillet! Vårt ønske er å farge hallen mest mulig i drakter, og vi tilbyr gunstige priser på draktene!

Draktene må være bestilt innen søndag 14.01 kl 23:59 som beskrevet under! Draktene vil utleveres i forbindelse med grunnseriens siste hjemmekamp, mot Manglerud Star den 25. februar 2018!

Prisliste:
Voksen: 700,-
Barn: 500,- 
Tillegg for navn og nr på ryggen: 100,-  (vi tilbyr kun navn og nr fra dagens spillerstall)

Alle som ønsker det, og som har bestilt med navn og nr på ryggen, vil kunne få spillerens signatur på drakta ved overlevering.  Draktene skal være klare for levering til siste kampen hjemmekampen før sluttspillet, den 25. februar mot MS, slik at alle kan ta draktene i bruk samtidig som gutta; til sluttspillet 2018.

For å bestille drakt sender du mail til hockey@sil.no med følgende info:
– Navn
– Telefonnr / epost
– Draktfarge og antall
– Størrelse (baby, jr (60, 100, 120, 130 og 140) eller voksen fra S til XXL)
– Evnt nummer og navn
– Kvittering på betalt beløp på VIPPS (via «betal» og butikknr 1957 – Storhamar Ishockey Elite, og beløpet for de draktene du bestiller. Du skal kun overføre beløpet i vipps, ikke kjøpe noe i supporterbutikken som ligger der)

De mørke draktene

De lyse draktene

De gule draktene