Sjanse til rask revansje

Storhamar kom aldri opp på nivå i toppkampen mot Sparta søndag. Skuffelsen og frustrasjonen kan imidlertid ristes av allerede tirsdag da Kongsvinger kommer på besøk. Rett nok er forutsetningene noe annerledes, men det er likefullt en god mulighet for å få drag på mangt som ikke satt ved forrige anledning og gå til tre ukers OL-pause med en bedre følelse.

Motstander Kongsvinger er like isolert i bunnen som Storhamar har rykket fra i toppen. En sesong som startet veldig lovende og har inneholdt en rekke sterke resultater har etterhvert stoppet opp. Etter å ha plukket 14 poeng på de første 21 kampene had det bare blitt tre til på de neste 21. De har holdt det noenlunde jevnt i flere kamper, men slitt med å omsette nok sjanser til å få med seg noe. Med tre kamper igjen å spille før kvalserien drar i gang er dette en gjeng som er på jakt etter litt godfølelse og selvtillit.

Storhamar ba inn til fest på søndag, men var ikke helt til stede selv. Det straffet seg mot et Sparta-lag som trengte poeng og leverte en solid bortekamp. De involverte gikk av isen med en dårlig følelse som de helt sikkert vil rette opp i fortest mulig. Tross at seier i hedmarksderbyet er et slags minstemål er det likevel en mulighet til å løse oppgavene bedre og gå ut med en god følelse før sluttspillet skal i gang om en snau måned. Det har også vært ymtet frampå om at man kan slippe til yngre krefter i denne kampen.

Kampstart i CC Amfi er klokka 18.30 og billetter er tilgjengelige i appen. Du kan også kjøpe i billettbua fra klokka 17.00.