Billettinfo sluttspill 2018

Viktigste infomasjonen:

Vi kommer til å tilby salg av billetter både i app og på spesifikke tider i resepsjonen mellom ishallene. Vi kommer til å tilby sesongkortholdere forkjøp på sine plasser i 24 timer etter salgsstart. Vi har gjort betongen om til en tribune for familien, den er dekorert med #storhamarfamilien og #vigirossaldri. På Familietribunen har vi gode priser gjennom hele sluttspillet og ønsker store og små hockeyfans gjerne i gult og blått velkommen på kamp.

Salgsstart/Salgssteder
Finaler

Billettene slippes mandag 26.03 kl 12:00. Når det blir klart at det evnt blir kamp 5 og 7 hjemme, vil billettene slippes kl 12 dagen etter dette er klart.

Sesongkortholdere

Sesongkortholdere vil ha automatisk forkjøpsrett på sine plasser i appen i 24 timer fra de blir lagt ut. Man kan da velge om man vil kjøpe en eller flere av sine billetter. Dette vil gjelde for alle kamper. Har man sesongkort, men ikke app må man bruke tidligere nevnte åpningstider på kontoret. OBS! For de 2 første kampene i hhv. kvart, semi og finale er salgsstart samtidig så vil man benytte forkjøpet må man gjøre dette for begge kampene samtidig.

Sponsorer/Bedrifter

Alle sponsorer som ønsker dette kan få registrert kreditt på et mobilnummer i appen som både kan benyttes til gjenkjøp av sesongkort-billetter for de som ikke har kjøpt sponsor-sesongkort inkl. sluttspill OG til kjøp av flere billetter utover de man har reservert på evt. sesongkort. For registrering av kreditt send mail til administrasjonen.

Alle billetter og andre tjenester (booking av møterom/servering etc) faktureres samlet etter hhv. kvartfinalen og evt. semifinaler og finaler.

Tilsvarende tilbyr vi bedrifter å kjøpe billetter på faktura dersom man ønsker å kjøpe minimum 10 billetter til en kamp. Disse billettene kjøper man ved å ringe til administrasjonen v/Suzanne som vil sjekke ledige billetter i systemet og sender umiddelbart en faktura på mail. Fakturaen MÅ være betalt innen kampstart ellers slettes billettene fra systemet.

VIP-kort/Frikort

Alle VIP-kort gjelder for hele sluttspillet. Det samme gjelder frikort. OBS! Det er dessverre ikke mulig å kjøpe ekstra VIP-kort under sluttspillet.

Forbundskort etc. vil også gjelde i sluttspillet. Pga. av stor interesse og stor arbeidspress på administrasjonen under sluttspillet trenger man ikke å forhåndsbestille disse men vil få utlevert billetter i resepsjonen mellom ishallene (VIP-inngangen). Setene vil være nederst på felt A. Motstanderlaget vil få 10 billetter med inngang til VIP til alle sluttspillkamper. Disse vil være på felt A rad 7 plass 26-35. Tilsvarende vil NIHF/NTH disponere 10 billetter med inngang til VIP til alle sluttspill kamper.  Disse vil være på felt A rad 6 plass 26-35. Disse billettene vil bli tildelt i app hos en ansvarlig hos hhv. motstanderlag / NIHF.

Bortesupportere

Bortesupportere kjøper billetter på felt X.

Presse

Akkreditering skjer som vanlig gjennom å henvende seg til presse@sil.no. Vi har begrenset kapasitet og kan desverre ikke garantere alle plass. Du må spesifisere i akkrediteringssøknaden arbeidsgiver, type oppdrag og om du har behov for en arbeidsplass med utsyn over isen under kampen.

Priser
I finaler vil prisene være
kr. 100,- for barn 0-12,
kr. 200,- for barn 13-18/student/honnør
kr. 300 for voksen(+ 10% HOA avgift).

Familietribune

På ’Familietribunen’ (FELT L) vil prisene under finalene være:

Barn 0-12 kr. 60, Barn 13-18 kr. 60, Student/honnør kr. 150,- og voksen kr. 200,-. + 10% HOA avgift.

Yngres avdeling

YA vil gå gratis hele sluttspillet på de samme plassene som de har hatt hele sesongen.

VELKOMMEN TIL SLUTTSPILLET 2018!