Billettinfo sluttspill 2018

Viktigste infomasjonen:

Vi kommer til å tilby salg av billetter både i app og på spesifikke tider i resepsjonen mellom ishallene. Vi kommer til å tilby sesongkortholdere forkjøp på sine plasser i 24 timer etter salgsstart. Vi har gjort betongen om til en tribune for familien, den er dekorert med #storhamarfamilien og #vigirossaldri. På Familietribunen har vi gode priser gjennom hele sluttspillet og ønsker store og små hockeyfans gjerne i gult og blått velkommen på kamp.

Salgsstart/Salgssteder

 

Semifinaler

Til  de to først hjemmekampene i semifinalene vil billettene til de to første semifinalene bli lagt ut kl. 12.00 dagen etter at det er klart om vi er videre til semifinale.

Resepsjonen i ishallen vil i tillegg selge papirbilletter mellom 12-18 den dagen billettene legges ut.

Finaler

Gitt at vi kvalifiserer oss til finale vil billettene til de 2 første finalekampene bli lagt ut kl. 12.00 dagen etter at det er klart at vi er videre til finale på samme måte som for semifinaler.

Hvis dette skjer etter 7. semifinale vil det igjen bli åpnet for salg umiddelbart etter kampslutt både i app og i resepsjonen mellom ishallene 2 timer etter kampslutt for de som ønsker å kjøpe papirbilletter. Resepsjonen mellom ishallene vil da også ha åpent for salg av papirbilletter mellom 12-16 på skjærtorsdag.

Sesongkortholdere

Sesongkortholdere vil ha automatisk forkjøpsrett på sine plasser i appen i 24 timer fra de blir lagt ut. Man kan da velge om man vil kjøpe en eller flere av sine billetter. Dette vil gjelde for alle kamper. Har man sesongkort, men ikke app må man bruke tidligere nevnte åpningstider i resepsjonen. OBS! For de 2 første kampene i hhv. kvart, semi og finale er salgsstart samtidig så vil man benytte forkjøpet må man gjøre dette for begge kampene samtidig.

Sponsorer/Bedrifter

Alle sponsorer som ønsker dette kan få registrert kreditt på et mobilnummer i appen som både kan benyttes til gjenkjøp av sesongkort-billetter for de som ikke har kjøpt sponsor-sesongkort inkl. sluttspill OG til kjøp av flere billetter utover de man har reservert på evt. sesongkort. For registrering av kreditt send mail til administrasjonen.

Alle billetter og andre tjenester (booking av møterom/servering etc) faktureres samlet etter hhv. kvartfinalen og evt. semifinaler og finaler.

Tilsvarende tilbyr vi bedrifter å kjøpe billetter på faktura dersom man ønsker å kjøpe minimum 10 billetter til en kamp. Disse billettene kjøper man ved å ringe til administrasjonen v/Suzanne som vil sjekke ledige billetter i systemet og sender umiddelbart en faktura på mail. Fakturaen MÅ være betalt innen kampstart ellers slettes billettene fra systemet.

VIP-kort/Frikort

Alle VIP-kort gjelder for hele sluttspillet. Det samme gjelder frikort. OBS! Det er dessverre ikke mulig å kjøpe ekstra VIP-kort under sluttspillet.

Forbundskort etc. vil også gjelde i sluttspillet. Pga. av stor interesse og stor arbeidspress på administrasjonen under sluttspillet trenger man ikke å forhåndsbestille disse men vil få utlevert billetter i resepsjonen mellom ishallene (VIP-inngangen). Setene vil være nederst på felt A. Motstanderlaget vil få 10 billetter med inngang til VIP til alle sluttspillkamper. Disse vil være på felt A rad 7 plass 26-35. Tilsvarende vil NIHF/NTH disponere 10 billetter med inngang til VIP til alle sluttspill kamper.  Disse vil være på felt A rad 6 plass 26-35. Disse billettene vil bli tildelt i app hos en ansvarlig hos hhv. motstanderlag / NIHF.

Bortesupportere

Pga. vår nye familietribune vil bortesupporter-feltet under sluttspillet være et reservert felt med free-seating nederst på felt K. Disse billettene kommer til å bli solgt som felt X vår app – og i billettboden. Prisene er de samme som i resten av hallen.

Dersom vi møter lag som tradisjonelt har stort fremmøte av supportere vil vi i en evt. semi og finale plassere disse på felt M (betongen ved siden av felt A) og ha egen inngang på baksiden av hallen, men billettene vil fortsatt være solgt til salgs under felt X som free-seating på det reserverte feltet. Det vil være reservert inntil 300 billetter til bortesupportere per kamp.

Vi vil i forkant av billettsalget ha dialog med motstanderklubben om de selv ønsker å distribuere disse 300 billettene til supportere, sponsorer etc.

Presse

Akkreditering skjer som vanlig gjennom å henvende seg til presse@sil.no. Vi har begrenset kapasitet og kan desverre ikke garantere alle plass. Du må spesifisere i akkrediteringssøknaden arbeidsgiver, type oppdrag og om du har behov for en arbeidsplass med utsyn over isen under kampen. Vi forbeholder oss retten til å begrense antall akkrediteringer pr media etc.

Priser
Prisene i sluttspillet vil være de samme som i grunnspillet for kvartfinaler og eventuelle semifinaler.
Dvs Barn 0-12 kr. 60, barn 13-18/student/honnør kr. 120,- og voksen kr. 200,- (+ 10% HOA avgift).OBS! I de 2 første kvartfinalene slipper vi alle barn opptil 18 år inn for kr. 60

For eventuelle finaler vil prisene være kr. 100,- for barn 0-12, kr. 200,- for barn 13-18/student/honnør og kr. 300 for voksen (+ 10% HOA avgift).

Familietribune

På ’Familietribunen’ (FELT L) vil prisene være i kvartfinaler og semifinaler være:

Barn 0-12 kr. 45, Barn 13-18 kr. 45, Student/honnør kr. 90,- og voksen kr. 150,-. + 10% HOA avgift.

Det betyr f.eks at en voksen kan ta med 3 barn for kr. 285,- (+HOA avgift) uansett alder på barna og at en familie på 2 voksne og 2 barn vil maks. betale kr. 390,- (+ HOA avgift) for å gå på kamp.

I eventuelle finaler vil prisene på ’Familietribunen’ (FELT L) være:

Barn 0-12 kr. 60, Barn 13-18 kr. 60, Student/honnør kr. 150,- og voksen kr. 200,-. + 10% HOA avgift.

Yngres avdeling

YA vil gå gratis hele sluttspillet på de samme plassene som de har hatt hele sesongen.

VELKOMMEN TIL SLUTTSPILLET 2018!