Kodie til Rögle

Foto: Fredrik Olastuen

Rögle i SHL har offentliggjort at de har signert Kodie Curran på en to-årsavtale.

Kodie kom til Hamar etter «vi bygger laget»-aksjonen i fjor sommer frigjorde midler, og har vært en viktig bidragsyter både på og av isen.

– Vi synes det er et kvalitetstegn for klubben at våre noen av våre beste folk blir attraktive for større oppgaver. Det viser at man kan utvikle seg i det miljøet vi tilbyr, og vi er takknemlige for jobben Kodie har utført både på og av isen, uttaler styreleder Njål Berge til SIL.no

Det vil komme nyheter om spillere som kommer inn, forlater og kontraksforlengelser etter hvert som det er klart fremover, vi ser fremover mot sesongen 2018/19 som vil inneholde Champions Hockey League, og ambisjoner om å forsvare gullet i grunnserien og sluttspillet.