Oskar klar for to nye sesonger

Storhamar Hockey har i dag signert en ny to-årsavtale med målvakten Oskar Östlund (26).

– Vi er veldig godt fornøyd med å ha signert Oskar for to nye sesonger. Oskar er en bra fyr som har vist siden han kom til Hamar at holder topp GET-ligaklasse, og dette er en viktig brikke som falt på plass for lagbygget for 2018/19 sesongen sier Sjur Rakstad-Larsen i en kommentar til SIL.no

Oskar, som opprinnelig er fra Valbo utenfor Gävle, kom til klubben før 2015/16-sesongen fra EHC Bregenzerwald i Østerrike og har levert solide tall i gult og blått fra dag èn. Denne sesongen endte han på 92,3% i redningsprosent i seriespillet, og 93,7% i redningsprosent i sluttspillet, noe som var best i ligaen.

– Jeg gleder meg til to nye år på Hamar, med nye utfordringer og nye mål. Et nytt CHL-eventyr til høsten frista veldig, og jeg er glad for å ha kommet overens med klubben om en ny to-årskontrakt. Jeg trives godt i klubben og byen, og gleder meg til fortsettelsen forteller Oskar i en kommentar til SIL.no

– Oskar visade hög klass under den här säsongen och hade stor del i våra fina resultat. En stllla och rolig personlighet, en skicklig och vinnande målvakt. Dessutom vet jag att hans hjärta för Storhamar är stort och han är högt respekterad av många i och runt klubben. Vi hade ett långt samtal om framtiden, jag uppfattar honom som klok, tålmodig och oerhört taggad för att nå nya framgångar med Storhamar, det gläder mig sier Fredrik Söderström til SIL.no

Vi gleder oss til to år til med «torparrock» i CC Amfi og er stolte av at Oskar velger å fortsette karrieren hos oss.