En-og-førti Thoresen er tilbake

Vi er stolte over å meddele at vi har signert en avtale med Patrick Thoresen (34) ut sesongen 2019/20. Patrick Thoresen kommer tilbake til Hamar, etter å ha avsluttet forrige sesong i SKA St. Petersburg i KHL.

– Vi vet hva Patrick står for, og hva han kan levere både på og av isen. Han blir en viktig brikke for oss, og vi gleder oss til å ha #41 i gult og blått de neste to sesongene. Han har signert en kontrakt uten noen form for klausuler, forteller en fornøyd Sjur Rakstad-Larsen i klubbens sportsutvalg til SIL.no

Patrick sin karriere trenger vel de færreste å minnes på, med blant annet to russiske mesterskap i bagasjen er den en av norsk ishockeys største spillere gjennom tidene som nå kommer hjem for godt.

– Jeg er glad for å ha kommet til enighet med Storhamar om de neste to sesongene. Gleder meg til å ta fatt på treningsarbeidet sammen med gutta, og være med å forsvare både seriegull og NM-gull. Vi skal alle forstå at det er nå jobben begynner, det er vanskeligere å forsvare gull enn å vinne dem som utfordrer. Men, jeg er stort tro på at vi kan gjøre dette sammen, og jeg skal bidra med mitt både på og utenfor isen sier Patrick selv i en kommentar.

Thoresen begynte forrige sesong også i gult og blått, og ble tildelt kapteinsbindet umiddelbart. Etter 23 kamper, hvor han stod for 7 mål og 18 assist valgte han å benytte en utenlandsklausul i kontrakta og avslutte sesongen i storklubben SKA St. Petersburg i KHL, hvor han leverte 17 poeng på 27 kamper totalt.

Trener Fredrik Söderström kommenterer signeringen:
Med Patrick in i truppen får vi ny kraft och energi på hög nivå. En ärlig och tydlig människa, en kraftfull och smart hockeyspelare. Vi har ingenting att vara stöddiga över, det kommer Patrick påminna oss om. Att ta ansvar är en viktig del för att nå framgång, här får vi en sådan spelare

Med dette er nok en viktig byggestein i lagbygget 2018/19 på plass, og vi benytter anledningen til å lansere sesongkortsalget i dag, mandag 14.05 kl 12:00! Vi har lagt til flere goder for sesongkortkjøpere, og gleder oss til ny sesong!