Eirik Salsten tilbake til SIL

I ettermiddag ble det klart at løperen Eirik Salsten vender tilbake til Storhamar. Løperen har signert en toårskontrakt med klubben.

Han forlot Storhamar i 2014 og har siden spilt for Vålerenga, Manglerud/Star og Stavanger Oilers. De to siste sesongene har han endt på hhv 33 og 27 poeng i seriespillet for Oilers. I Storhamar står han med 113 kamper og 17 poeng fra tidligere. Eirk spilte både VM og OL for Norge denne sesongen.

Leder i sportsutvalget Sjur Rakstad-Larsen meddeler at det alltid er fint å få Hamar-gutter hjem til klubben og er glad for å ha Salsten på plass.  Trener Fredrik Söderström sier noe av det samme. Det er kult å få hjem en fra Hamar og han har dessuten gjort en fin VM-turnering. Eirik er en spennende spiller som har gjort en annerledes reise. Han er i en bra alder, har interessante egenskaper i spillet og virker dessuten å være en klok person. Jeg ser fram til å jobbe sammen med ham!