Jonas Strand med ny avtale

Storhamar Hockey har i dag inngått en et-årsavtale med den unge keeperen Jonas Strand (20).

– Vi ser et stort potensiale i Jonas, han var en del av a-stallen allerede forrige sesong og var nesten hele sesongen utlånt til Gjøvik. Vi fikk gode tilbakemeldinger på han derfra, og han leverte også varene når han fikk sjansen mot slutten av seriespillet forrige sesong. Han har et bra potensiale og vi gleder oss til å se han mellom stengene i SIL-drakta kommende sesong, sier Sjur Rakstad-Larsen i klubbens sportsutvalg til SIL.no

Jonas er opprinnelig trønder, men reiste til Mora i Sverige på hockeygymnasium. Kom derfra til Hamar før 2015/16-sesongen, og stod to sesonger for U20, før han forrige sesong spilte 21 kamper på utlån i Gjøvik i 1. divisjon.

Trener Fredrïk Söderström kommenterer:
– Jonas har framtiden för sig. En ung, ambitiös och spännande målvakt, han ska ta rygg på Oskar, lära, växa och med tiden utmana.