Møter Djurgården i CHL

Storhamars motstandere i gruppe E i innledende runde av CHL blir Ocelari Trinec, Tappara og Djurgården.Det ble klart etter ettermiddagens trekning for gruppespillet. Dermed blir turer til Tsjekkia, Finland og Sverige for både lag og fans denne høsten. CHL-sjef Martin Baumann nevnte spesielt Storhamar før trekningen som et lag han gledet seg til å se igjen.

En rask gjennomgang av motstanderne:
Djurgården trenger knappest noen nærmere presentasjon. Patrick Thoresens gamle klubb er en av de store i Sverige. Det er svenske mestere 16 ganger og spilte seg fram til semifinale i sluttspillet i vår.

Tappara har noe av den samme posisjonen i Finland og har vunnet 14 nasjonale titler. De hører hjemme i Tampere som ligger midt i landet og er regnet som finnenes hockeyhovedstad. Tapte finalen i sluttpillet i vår.

Trinec er en solid klubb i den tsjekkiske ligaen. De har et tsjekkisk mesterskap, i sesongen 2010/11 og har solid CHL-erfaring og gikk til semifinalene i vinter. Har møtt Stavanger Oilers ved flere anledninger de senere årene.

Oppsettet er ikke klart enda, og vil bli offentliggjort via alle kanaler når det er på plass – dette vil nok ta noen dager.