Vi trenger en CHL Fan ambassador!

I forbindelse med vår deltagelse i CHL til høsten har CHL et konsept kalt «Fan Ambassadors» som kort fortalt er at du får som oppgave å dekke våre hjemmekamper i CHL via sosiale medier for å skape positiv oppmerksomhet rundt kampene!

Du får gratis inngang på alle våre hjemmekamper (CHL og seriespill, men jobben din gjelder kun under CHL foreløpig), et møte med spilleren som spiller med top scorer-drakta og har mulighet til å vinne billetter til CHL-finalen i februar hvis du gjør jobben på en god måte!

Kort om jobben:
Du skal bruke hashtagen #FansGoBeyond når du legger ut innhold med din egen konto og tagge CHL når du legger ut innhold, to bilder / videoer pr kamp. De beste postene blir også delt via CHL sine offisielle kandidater.

Les mer om hva det vil si å være en Fan Ambassador, og legg inn en søknad på CHL sine hjemmesider