Markedsoppdatering

(Foto: Fredrik Hagen)

Ny uke er gjennomført, og vi har jobba på og inngått en rekke nye avtaler – blant annet tre store som skal presenteres som egne saker, og en rekke andre avtaler som vi skal presentere her:

Storbilvasken Hamar holder til i Halsetsvea på Ingeberg, og tilbyr storbilautomat, selvvask, tankvask, personbilautomat, diesel og spylevæske og er åpent 24/7. Visjonen til Storbilvasken er å være en foretrukket samarbeidspartner for renhold av nyttekjøretøy i transportbransjen. Vasken skal utføres med bra resultat på kort tid. Anleggene er derfor laget for å være raske og effektive.  Les mer på deres hjemmeside
Lunna AS tilbyr drift og vedlikeholds produkter til næring, landbruk og privatmarkedet. De holder til i nye og moderne butikklokaler på Trehørningen samt hovedkontor og butikk i Brumunddal. Lunna ønsker å fremstå som en førsteklasses servicebedrift og være din foretrukne leverandør basert på kompetanse, erfaring og varesortiment. Les mer på deres hjemmesider

Bertel O. Steen holder til i «bilbyen» i Nydal, og er forhandler av Mercedes, Peugeot og Kia personbiler, pluss varebiler fra Mercedes og Peugeot samt lastebiler og busser fra Mercedes.  Reis på besøk og finn din neste drømmebil. Ta en prøvekjøring eller uforpliktende tilbud med attraktiv finansiering. Les mer på deres hjemmesider 

Drive trafikkskole har avdeling i Hamar og på Stange. De setter sine elever i fokus og tilpasser opplæringen i forhold til hver enkelt. 6 motiverte lærere venter på nettopp deg! De skal tilby en kostnadseffektiv opplæring og ønsker utstrakt samarbeid mellom hjem og Trafikkskole. Drive er en skole med bred erfaring og tilbyr opplæring på: B, B96, BE, A1, A2, A, Moped/Skuter og Snøskuter! Les mer på deres hjemmeside 

Automasjon og Montasje AS holder til i Brumunddal og er en elektrobedrift med sterk kompetanse innenfor både prosjektering, installasjon, automasjon og tavlebygging! I tillegg er de en servicebedrift som følger opp faste kunder med service og vedlikehold. Og de stiller opp når kunden trenger dem – døgnet rundt. Til syvende og sist handler det om høy servicegrad og høy kompetanse, og det i alle ledd innenfor elektro! Les mer på deres hjemmeside 


Bilkompaniet as ble etablert i 1992, og har vært SUBARU-forhandler siden 1994. De holder til på Midtstranda , like inntil E6 ved avkjøringen til Hamar. Bilkompaniet as har Subaru som eneste nybilmerke, så dette er distriktet eneste spesialforretning for Subaru-kunder. De satser på, å så godt det lar seg gjøre å ha demonstrasjonsbil inne, så du kan få prøvekjørt en ny SUBARU med dens eminente firehjulstrekksystem! Les mer på deres hjemmeside 

Vil du og din bedrift også være med i Storhamarfamilien og hjelpe oss videre? Kontakt oss på marked@sil.no