Massevis av nye avtaler fra markedsgutta

Foto: Fredrik Olastuen

Markedsgruppa i Storhamar ligger ikke på latsida selv om det er sommer og sol, og vi ønsker denne uka å presentere en haug nye markedsavtaler som har blitt inngått siden forrige oppdatering!

block_watneBlock Watne Hamar bygger eneboliger, rekkehus og leiligheter, blant annet på Voll&Lund i Hamar og Ringsaker og i Sandvika i Ottestad.
Sportadventure AS er et firma som driver med import og direkte salgt innen for segmentet vannsport/extremsport, og Hockey Tape. DE er importør av flere store merker, som HOWIES Hockey Tape, Green Biscoiut,  SLINGSHOT, Ride Engine osv.
PWC Hamar har over 50 dyktige medarbeidere som kan tilby tjenester som omfatter revisjon, rådgivning, regnskap, juridisk bistand, skatt og avgift.
Hos Madonna frisørene legges det vekt på faglig dyktige frisører, dette er garantien som skaper trygghet og gir velvære for deg som kunde. Du finner  Madonna frisørene på CC Mart`n, CC Hamar, Maxi Storsenter og CC Gjøvik
Eie Hamar er et lokalt og moderne eiendomsmeglerkontor som har som mål å være best på service. For å oppnå best mulig pris for din bolig, skreddersys den beste løsningen med markedsføring via nett, avis og sosiale medier. De lever av fornøyde kunder og Eies slagord «skikkelig eiendomsmegling» står sentralt i alt de gjør.
Profilteam er en av landets ledende fasadeentreprenører med markedsområde over store deler av landet. Virksomheten prosjekterer, produserer og monterer komplette fasader, tak, dører, vinduer, innvendige vegger og rekkverk i glass, aluminium og stål.
TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell. Tools Hamar holder til i Gjerluvegen i Furnes.
Morten Skancke AS er en malermesterbedrift på Hamar med 48 ansatte. V Morten Skancke AS utfører alt innen maler- og byggtapetserarbeider i Hamar-regionen med omliggende kommuner i tillegg til større kunder i resten av landet.
Byggmakker Skattum er en ledende aktør i salg av trelast, byggevarer, interiørvarer og jernvarer i regionen. Byggmakker Skattum har lange tradisjoner innen byggevare helt siden 1893, og holder til på Olrud!
Würth Hamar holder til i Gjerluvegen i Furnes og er til for kundens verdiskapning. Fagfolk i alle kategorier innen bygg og anlegg, industri og bilbransje skal til enhver tid ha vår fulle støtte og oppmerksomhet. De leverer et stort utvalg festemateriell, verktøy, kjemi, verneutstyr og verkstedutstyr.
Eiendomsmegler 1 har to avdelinger på Hamar, både i sentrum og på Hamar Vest og mener at oppskriften på et godt eiendomssalg er erfarne meglere som kjenner nabolaget ditt.
Østlandet Gjenvinning AS (ØG) ble etablert i 2003 og har siden dette vokst til en sentral aktør innen avfall, gjenvinning og transport og er i dag størst i Hedmark og Oppland.  ØGs mål er å være ledende i Hedmark og Oppland, og bidra til miljøriktige avfallsløsninger for næringslivet.
Grandtannlegene er 8 tannleger + 1 tannpleier med bred erfaring og fokus på service og kvalitet. I tillegg har de 7 dyktige tannhelsesekretærer som med sitt gode humør skaper en hyggelig atmosfære på sin klinikk. De tilbyr alt innen konvensjonell tannbehandling, med moderne utstyr og i lyse, trivelige lokaler.
Kiwi Ridabu, holder som navnet tilsier, til på Ridabu – nemlig i Todderudvegen og har åpningstider 7-23 (21).
Brødrene Dahl er Norges ledende VVS-grossist. Deres sortiment omfatter alle produktområder fra baderomsmøbler til varmetekniske installasjonsprodukter.
Vang Auto AS er et privateid firma som ble etablert i 1960 og som i dag teller 10 medarbeidere. De er lokalisert ved Rv.25 ca 10 km øst for Hamar. De holder til i tidsmessige lokaler og har et velutrustet verksted både for personbiler og lastebiler. Dessuten har de egen karosseriavdeling hvor vi også kan skifte og reparere bilruter.
M. Dobloug Maskinentreprenør er en tradisjonell maskinentreprenør og utfører alt av grunnarbeid og opparbeidelse av utomhusanlegg.
Pelias Norsk Skadedyrkontroll er et norskeid og landsdekkende skadedyrfirma som ble etablert i 1987. PELIAS har i dag over 120 ansatte plassert i alle fylker i landet. De leverer blant annet tjenester innen skadedyrkontroll, hygiene, trygg mat, fuglesikring og radon.
BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har 25 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 11 000 bolig- og hyttedrømmer for sine kunder.
Gjermundshaug Gruppen består av flere selskaper innenfor entreprenør- og anlegg eller beslektede virksomheter. Virksomheten omfatter bygg/anlegg, trådløse kommunikasjonsløsninger, fjernstyring av anleggsmaskiner, rydding av eksplosiver og eiendomsutvikling.
Odontia Doktorgården sin klinikk finner du sentralt i Brumunddal sentrum De tilbyr deg alt du trenger av tannbehandling.
Gjengen i Balkongteam har siden 1998 bygget nesten 6000 balkonger. Oppmåling, tegninger, byggesøknad, produksjon og montering; de tar ansvar for hele prosjektet!

Vil du og din bedrift også være med i Storhamarfamilien og hjelpe oss videre? Kontakt oss på marked@sil.no