Joel Johansson inn på backsiden

Storhamar Hockey har i dag skrevet under en kontrakt med den svenske backen Joel Johansson (27) som strekker seg over sesongen 2018/19.

– Når Joel ble tilgjengelig på markedet så valgte vi å signere en avtale med han. Han er en back med gode ferdigheter og vil være en nyttig spiller i flere faser av spillet, blant annet med et godt skudd. Vi er godt fornøyde med å få en ny brikke på plass i puslespillet, og gleder oss til å se han på isen i gult og blått, forteller Sjur Rakstad-Larsen i klubbens sportsutvalg til SIL.no

Joel Johansson kom opp til seniorhockeyen via Troja Ljungby i hans hjemby, og har fem sesonger i allsvenskan, en sesong i Danmark og har de siste tre sesongene spilt hockey i DEL2, tysk 2. nivå. Joel er bror av tidligere Storhamarspiller Linus Johansson, og du kan lese mer om han på Eliteprospects.

Trener Fredrik Söderström kommenterer:
Joel känns som en utmärkt lösning för oss. Dels en stabil, solid och välväxt back, med fina erfarenheter från både allsvenskan och nu senast några säsonger utomlands. Dessutom vet vi att det är en bra kille som har koll på vilken miljö han hamnar i, efter besök hos brorsan.
Du kan også lese Hamar Arbeiderblads artikkel om signeringen