Jens Jakobs klar for SIL

Forwarden Jens Jakobs er klar for Storhamar Hockey. 33-åringen kommer fra AIK i Allsvenskan hvor han har tilbragt de to siste sesongene. Han har bred erfaring fra den nest øverste divisjonen i Sverige med 490 kamper og 305 poeng for forskjellige klubber her. Det har også blitt over 100 kamper på høyeste nivå i SHL, hvor han senest spilte i 2015-16-sesongen med Malmö og Linköping. Jens er storebror til forrige sesongs assistenttrener i SIL, Jeff Jakobs, som ironisk nok gikk motsatt vei i vår!

Trener Fredrik Söderström har følgende å si om nykommeren: -Jeg har hatt Jens tidligere og kjenner ham godt. Han har en fremgangsrik karriere bak seg i svensk hockey, nå søker han en ny utfordering. Det skal vi gi ham. Han er en kreativ og kvikk forward som er effektiv i sitt offensive spill. Bak en litt blyg framtoning finnes det svarte øyne! Han kommer ikke hit på grunn av den vakre naturen, han vil vinne!

Vi ønsker Jens varmt velkommen i Storhamarfamilien!

Statistikken hans finner du her