Vi bygger laget – sammen med deg 2018

«Vi bygger laget» er et spleiselag med formål med å samle inn penger til Storhamars elitesatsing, nærmere bestemt penger til en ny back. Du velger selv hvilket beløp du vil bidra med, og støtter klubben i ditt hjerte på veien mot nye høyder!

  Vi bygger laget – sammen med deg! Det ble en jubelavslutning på forrige sesong, men vi kan ikke legge oss ned fornøyde av den grunn. Mandagen kommer og vi må alle jobbe videre. I samarbeid med Storhamar Hockey har jeg, Jarl Paulsen fått lov til å dra i gang dette prosjektet.

Det er ingen selvfølge at Storhamar skal bli Norgesmestre – og kanskje har aldri GET-ligaen vært jevnere. Skal vi ha et slagkraftig lag i årene som kommer, er vi nødt til å bidra alle mann. Hedmarks hockey-interesserte fortjener et lag som kan være med å kjempe i toppen, men laget trenger DIN hjelp.For oss vil Storhamars innsats og resultat spille inn på morgendagens humør, og det hadde vært helt overlegent med ny bøttefest rundt neste påske!

Hva er «vi bygger laget»?
«Vi bygger laget» er et spleiselag med formål med å samle inn penger til Storhamars elitesatsing, nærmere bestemt penger til en ny back. Vi hadde stor suksess i fjor med at vi hentet Kodie Curran, og håper på noe lignende i år. Du velger selv hvilket beløp du vil bidra med, og støtter klubben i ditt hjerte på veien mot nye høyder!Vi presiserer at pengene som kommer inn her KUN går til sport – intet annet! Ditt bidrag går inn på en sperret konto og kan bare brukes til å lønne spiller. Valgfritt – du bestemmer selv hvor mye du vil gi.

Uten deg når vi ikke målet – bidra i dag via Spleis.no

Vi har fått et bidrag på 80.000,- utenom, som må legges på summen fra Spleis!