fbpx

Vi bygger laget – med Aaron

Storhamar Hockey holdt i dag pressekonferanse, hvor vi presenterte backen Aaron Irving (22) som har signert en kontrakt for 2018/19-sesongen. Irving finansieres igjennom «vi bygger laget»-aksjonen, som har samlet inn penger via Spleis og våre samarbeidspartnere.

Aaron Irving er en ung, høyrefattet back som sist sesong spilte for Kalamazoo Wings i ECHL-ligaen i nord-amerika. Der produserte han 48 poeng på 60 kamper, fordelt på 15 mål og 33 assists. Dette gjorde at han etter sesongen fikk plass på ECHL all-rookie team, en kåring av sesongens beste førstesesongsspillere i de ulike posisjonene.

Irving er født i Edmonton, Canada og kom opp igjennom Edmonton Oil Kings i WHL, en av de canadiske juniorligaene. Her spilte han i 4 sesonger, og i sesongen 2013/14 vant hans lag både CHL Memorial Cup og sluttspillet i WHL.  Aaron beskrives som en høyrefattet to-veis back med gode lederegenskaper, som går foran i krigen og som setter laget først.Han er 185cm høy og veier 84 kg.

Jarl Paulsen, en av initiativtakerne bak «vi bygger laget» kommenterer:
– Jeg er overvelda over den gode responsen på tiltaket, jeg har fått masse gode tilbakemeldinger og det gleder meg at Aaron nå er signert. Nå gleder jeg meg til å se han på isen i gult og blått, og håper han kan betale tilbake alle bidragene igjennom godt spill, mål, assist og vinnervilje. Tusen takk igjen!

Trener Fredrik Söderstrom har følgende å si om signeringen:
– Vi har jobbat för det här en längre tid, tacksam för att så många hjälper till. En ung och ambitiös spelare, som väljer Storhamar på sin väg mot framgång. Vi har fått goda referenser som handlar om häftig attityd och lojalitet. Rightare, bra skott och kraftfull i spelet. Vi ska ha rimliga förväntningar, en ung kille, ny i europeisk hockey, men vi ger det lite tid och det känns onekligen spännande.

Aaron Irving ble presentert for fansen utenfor vår samarbeidspartner Sparebank 1 Østlandet under en pressekonferanse i ettermiddag.

Les Aarons statistikk hos Eliteprospects