Zettergren: -Vi må ha bedre uttelling

(Foto: Fredrik Hagen)

Til tross for at Storhamar fyrte av hele 42 skudd mot Stavangers sisteskanse Henrik Holm, var det kun Mikael Zettergren som klarte og få en puck forbi bortelagets solide keeper.

– Jeg synes vi presterer mye bra spill, men det er klart, vi må score mer enn ett mål på så mange avslutninger, sier hjemmelagets målscorer.

– Hvordan var det å være tilbake i GET-ligaen, etter helgas CHL-fest i Finland og Sverige?

– Jeg synes det gikk veldig bra. Vi har vært i gang med viktige kamper i en ukes tid allerede, sånn sett var ikke denne kampen noe forskjell fra de kampene vi allerede har spilt.

– Stavanger spilte veldig defensivt, var dere forberedt på at de kunne komme til å gjøre det?

– Vi hadde sett litt video av deres kamper i Tyskland, og la merke til at de spilte litt defensivt der også. Vi er uansett ikke fornøyde med å tape her. Dette er vår hjemmefestning, og her skal vi bestemme.

– Bortsett fra at du scoret et fint mål, hvordan vil du oppsummere din egen innsats?

– Tja, litt sånn på det jevne. Rekka vår skaper en del bra, men som resten av laget i denne matchen, uttellingen må bli mye bedre, avslutter Storhamars målscorer Mikael Zettergren.

Storhamars trener, Fredrik Söderström, var mye enig med sin målscorer etter matchen.

– Det svir alltid og tape, og jeg er en ekstremt dårlig taper. Jeg er fornøyd med innsatsen, og jeg synes forsvarsspillet, bortsett fra ved de to scoringene, var bra. Gutta var bra skjerpet, og jeg synes det var en fin hockeykamp mellom to gode lag, som viser at begge to kan være med i toppen. Stavanger spilte smart i dag. Når det er sagt, jeg tror ikke det lønner seg på lang sikt og spille så defensivt som de gjorde i dag, men i enkeltkamper kan det fungere. Vi viste tross alt mye positivt i dag, og jeg graver meg ikke ned fordi om vi taper med ett mål her i kveld, avslutter Storhamar-treneren.