Sesongen ruller på

(Foto: Stian Høgsveen)

Det blir ikke mye tid til å tenke gjennom resultatene i starten av årets sesong. Allerede torsdag er det nye tak da Storhamar tar turen til Fredrikstad og Stjernehallen. Begge lag har pln om revansje etter tap i serieåpningen.

Stjernen har kastet om litt etter en skuffende sesong sist. De har fått en ny trener i form av den svenske landslagslegenden Bengt-Åke Gustafsson. Også laget har gjennomgått noen endringer og er fylt opp med godt kjente navn for oss på Hamar. Fra tidligere hadde de Tommy Johansen og Magnus Eikrem Haugen og i løpet av sommeren har de fått inn Hampus Gustafsson og Eirik Børresen, pluss at Emil Frøshaug er på prøvespill. Hovedutfordringen til Fredrikstad-laget forrige sesong lå i det offensive. De har derfor forsterket den delen av spillet, uten at det ble uttelling i serieåpningen. Erkerival Sparta dro hjem med 5-1-gevinst i tirsdagens serieåpning, tross at Stjernen vant skuddstatistikken.

Storhamar startet som kjent med et frustrerende 1-2-tap mot Stavanger. Tross stort spillemessig overtak klarte de ikke å bryte ned Oilers forsvarsmur og da man i tillegg slapp til et par litt for enkle mål var skjebnen beseglet. Dermed er det også litt å gå på i forhold til det offensive her og kanskje en del av det samme fokuset som hos motstanderen. En hjelpende hånd her kan man få i at Joakim Jensen er meldt klar for kamp igjen etter skade. Om han spiller vil først bli klart i morgen.

Kampen i Fredrikstad starter klokka 19.00 og om du ikke får tatt turen nedover vises den direkte på TV2 Sportskanalen.