Markedsfredag

(Foto: Fredrik Olastuen)

Nå som sesongen er i gang jobber markedskara på høygir, og kan presentere en mengde nye avtaler siden sist gang:

Travelbakery AS drives av Johnny Kjeverud, som har mer enn 20 års erfaring fra reiseliv i inn- og utland. Travelbakery AS ( tidligere StorbySpa AS) ble etablert i 2008 av Nina Martinsen og Johnny Kjeverud. Satsingsområdet er å tilby kvalitets-hoteller rundt i verden,  med et spesielt fokus på å nyte det gode liv og å sørge for at kundene drømmer går i oppfyllelse. Deres hovedfokus er  ” spesial-bakte” (individuelt tilpassede) gruppeturer, firmaturer og større arrangementer, men de ”spesial-baker” også turer for individuelle og små grupper – de heter jo tross alt Travelbakery!
Ottestad Bilsenter holder til i Gubberudvegen i Ottestad, og er bilverkstedet for alle vanlig forekommende bilmerker. De har kompetansen til å gjøre det beste for akkurat din bil – og din lommebok. Hvis bilen din har garanti, vil den fortsatt gjelde etter et besøk hos dem. Det er fordi de alltid utfører service og reparasjoner i henhold til produsentenes instruksjoner – og at de bare bruker reservedeler i henhold til foreskrevet kvalitet. Enten du er ute etter reparasjon eller service, kan du føle deg trygg ved å levere bilen til dem.
Polygon Hamar sin kjernevirksomhet er skadebegrensning etter vann-, brann- og klimaskader. Ved å fokusere på og være spesialister i bransjen kan de levere et unikt tilbud av høy kvalitet og kompetanse på alle områder. De tilbyr både standardiserte og skreddersydde løsninger innen skadebegrensning til en rekke ulike kundetyper – fra privatpersoner til store selskaper.
OneCo Region Øst leverer tradisjonelle elektrotjenester knyttet opp mot drift, service og nybygg. Herunder elektro, IT og brann- og sikkerhetsløsninger. Selskapet har også lang erfaring fra systemtekniske leveranser av audiovisuelle systemer / tjenester, målerbytter for vann og elektro, samt termografering. Regionen bygger også tavler og leverer tekniske automasjonsanlegg for industri, VA og offshore, samt AMS. Avdeling Telecom bygger, vedlikeholder teknisk infrastruktur for mobile nett.
Autoco Hamar tilbyr et trygt bilkjøp fra deres bruktbillager eller som direkte import til deg som kunde. De har mange års erfaring i bransjen og har de siste årene hatt en kraftig ekspansjon innen bruktbilsalg. Deres filosofi er å gjennomføre en trygg og sikker bilhandel til en fornuftig pris for begge parter. Gjennom fokus på kvalitet og service ønsker de å skape tillit og opparbeide et langsiktig forhold med sine kunder.
Storhamar Tak er en trygg partner og leverandør av taktekking. Uansett om du skal renovere, bygge ut eller bygge nytt tak er de et sikkert valg. De er profesjonelle takleggere som hjelper kundene sine frem til nytt tak gjennom hele prosessen fra prosjektering til ferdigstillelse av taket. De gir deg råd om alt fra å velge riktig type undertak, til valg av taktekke og nødvendig tilbehør. De gir deg selvfølgelig også råd om selve tekkingen av taket oggir garanti både på taket og selve arbeidet.
Kontorleverandøren finner du i hver av Mjøsbyene. Deres forretningsområde har fra starten vært hovedsaklig kontor- og datarekvisita, men etterhvert har kontormøbler/-interiør og kontormaskiner blitt en naturlig del av sortimentet. Kontorleverandøren skal være en totalleverandør til kontoret med sterk lokal identitet. Kunden skal oppleve Kontorleverandøre som en solid samarbeidspartner med høy fagkunnskap, fleksibilitet og servicegrad.
Hai Smaksopplevelser står bak flere spisesteder på Hedmarken, Valuta på kulturhuset, Volum og Catering på CC Hamar. Gründer Hai Hang sitt motto er at «livet er for kort for å spise dårlig mat!»
K.A.Rasmussen AS er et internasjonalt selskap med hovedkontor og produksjon på Hamar. K.A. Rasmussen as produserer og selger ulike typer produkter og tjenester med tilknytning til edelmetaller. Konsernet har fabrikker med produksjon i Hamar, Norge og Eskilstuna, Sverige. Konsernet har salgskontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Latvia og Belgia.
Heia Hamar er et utested i Strandgata i Hamar, som med lun stemning og trivelige bartendere skaper en god atmosfære for sine gjester. Heia Hamar har også arrangementer som konserter og andre happenings i sine lokaler, og er stedet hvor Storhamar feiret etter seriegullet var i boks i fjor.
Nye Ankerskogen ble offisielt åpnet januar 2014, og er med sine 15.500 kvm, med over 2000 kvm med bassengflate gått fra å være et svømmeanlegg til å bli et et komplett tilbud innen helse, velvære og trening. Med fasiliteter innen vannelemenet, velværeavdeling, eget treningssenter, uteområder, kommunens frisklivssentral, fysiskalsk institutt og legesenter gir Ankerskogen et totaltilbud som er unikt i nasjonal sammenheng.
Høyer Hamar tilbyr norske og internasjonale high end – og luksusmerker i høy kvalitet. I tillegg til vårt ønske om alltid å ha et fantastisk utvalg av de beste merkevarene, er vi levende opptatt av å øke interessen og kunnskapen rundt feltet de elsker: mote og livsstil.  Hos Høyer handler det om shoppingopplevelsen. I over 10 år har Høyer vært et motemekka for kvalitetsbevisste og moteinteresserte nordmenn. Høyer Hamar holder til på CC Stadion!
Arne Børresen AS er en tradisjonsrik håndverksbedrift som leverer gode kjøttvarer basert i stor grad på lokale råvarer. Firmaet ble etablert 2. januar 1946 og hadde butikk, med pølsemakeri, på Østre Torg i Hamar. I dag er Arne Børresens produkter fremdeles en sterk merkevare i Hamarregionen.
CoreCom er et Hamarfirma som blant annet jobber med produksjon av film til forskjellig formål. De produserer kvalitetsprodukter for små og mellomstore bedrifter på en kostnadseffektiv måte. Ikke bare prismessig men også med tanke på kundens tid og ressursbruk på prosjektet. CoreCom er firmaet som står bak de siste års introer på mediakuben, blant annet.
Hedmarktoppen folkehøyskole holder til på nettopp Hedmarktoppen, og tilbyr linjer blant annet innen Dans, barista, sport, musikk og foto – for å nevne noen!
Euroglow AS (Glowshop.no) er hele Norges festbutikk! De har stort utvalg av glow sticks, UV neon kosmetikk, neon serveringsartikler, alt til bursdagen og mer til!
Specsavers ble stiftet i 1984 av optikerne Doug og Mary Perkins og er verdens største privateide optikergruppe. Specsavers ble etablert i Norge i 2005 og har siden den gang hatt mer enn èn million kunder. Specsavers Hamar holder til i nye lokaler på Maxi!
Miøsen Prosjekt ble etablert høsten 2010, som en ren tømrerbedrift. Oppdragene i starten var først og fremst mindre påbygg, rehabiliteringsjobber og takutskiftning. Etter hvert opparbeidet des seg kompetanse på prosjektering av boliger og elementproduksjon. De tar også byggesøknader fra a til å. Miøsen Prosjekt har nå sin egen produksjonshall på Volla bruk i Løten. Deres spesialfelt i dag, er først og fremst produksjon og montering av elementer til boliger, samt leveranse av boliger/bygg komplett utvendig ferdigstilt. De lager vegg, tak og bjelkelagselementer i alle fasonger og størrelser.
Elisenberg El-installasjon AS sin hovedoppgave er å bistå sine kunder med tilpassende løsninger, levert til rett tid og til avtalt pris. Elisenberg El-installasjon utfører alt av elektrikertjenester og holder til på Ingeberg!
Clarion Collection Hotel Astoria er en unik hotellperle i Hamar, beliggende på Østre torg! Frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal er alltid inkludert i prisen.  De har 135 rom, og tilbyr konferansemuligheter for 70 personer!

Minel er Norges femte største elektroimportør, og består blant annet av Elnett Øst og Elmontasje, tidligere kjente Storhamarsamarbeidspartnere. Minel kommer til å ha en omsetning på 600 millioner kroner og ha 400 ansatte.  Elnett Øst sammen med Teledata Øst Lillehammer, Elmontasje Hamar, Gjøvik Installasjon, Gudbrandsdal El -Installasjon og Skogvang Installasjon går inn i konsernet.

**************

Vil du og din bedrift også bli med i Storhamarfamilien og bli del av et vinnerlag? Vi gir oss aldri, jobber på, utvikler produktet og ønsker dere med på ferden videre! Kontakt oss på marked@sil.no