Storhamar Airlines til Skellefteå

Vi chartrer fly og inviterer våre samarbeidspartnere og deg med på turen!

Vi har trukket Skellefteå AIK som motstander i 8.delsfinalen i Champions Hockey League. Skellefteå ligger nesten ved Bottenviken, langt nord i Sverige, og vi har grunnet økonomi og reisetid valgt å chartre eget fly for reisen, og ønsker deg med på tur!

Her følger en oppdatering på reisetider og litt annen info:

Her er oppdatert program:

05:30     Avreise CC-Amfi med buss fra Hamar Bussreiser
06:30     Ankomst OSL-Gardermoen
08:00     Avgang med Norwegian OSL- SFT
11:00     O`Learys Skellefteå åpner spesielt for Storhamar kl 11:00
18:00     Kampstart i Skellefteå Kraft Arena
22:30    Avgang med Norwegian SFT-OSL
23:45    Ankomst OSL/avreise med buss tilbake til CC-amfi
01:00    Ankomst CC-amfi

Det er solgt over to tredjedeler av av billettene og reiseleder Espen Løvås melder om at turen kommer nok til å være utsolgt før hjemmekampen hvis salgtempoet fortsetter slik! Prisen for turen er 3850,-.

Reisen arrangeres i samarbeid med TravelBakery v/Johnny Kjeverud (post@travelbakery.no og 45805860) og ansvarlig hos Storhamar er Espen Løvås (espen@sil.no og 95995597). Disse kontaktes hvis du har noen spørsmål. Bindende påmelding via skjemaet under.