– Jobben bare halvveis gjort

(Foto: Fredrik Hagen)

Assisterende Storhamar-trener, Alexander Sundström, var alt i alt fornøyd etter at Storhamar på mesterlig vis kom tilbake, og klarte 4-4 mot Skellefteå, etter at svenskene ledet 1-4.

– Sånn kampen utviklet seg, så er jeg fornøyd med at vi klarer uavgjort. Akkurat nå sitter guttene med en god følelse i garderoben. Det er sterkt gjort av oss at vi klarer å komme tilbake fra 1-4, og ledelsen kunne vært større også. Uavgjort gir oss et godt utgangspunkt før returkampen om to uker. Vi er foreløpig bare halvveis, og jeg forventer at Skellefteå kommer til å gå i strupen på oss, de pleier å gjøre det på hjemmebane.

– Er det noen spillere du synes utmerket seg i kveld?

– Det var mange som var gode synes jeg, vi var kollektivt sterke, avslutter Sundström.

Storhamars kaptein, Patrick Thoresen var også rimelig fornøyd etter matchen.

– Jeg synes vi gir bort noen enkle baklengsmål i denne kampen. Men mot et så godt lag er det en god prestasjon av oss, og komme tilbake og få et uavgjort resultat. Da vi lå under 1-4 ble vi enige om å gjøre ting vi er gode på, riktig. Det var også viktig å få med oss publikum, og det føler jeg at vi klarte etter 2-4 og 3-4.

– Hvordan ser du på mulighetene for å slå ut dette Skellefteå-laget?

– Jeg vil si at det er åpent, men selvsagt er de fortsatt store favoritter til å gå videre. Men hvis vi klarer å spille med senkede skuldre, skal vi dra til Skellefteå, og se om vi ikke kan nype de litt, avslutter Patrick Thoresen med et smil om munnen.