fbpx

Resten av sesongen starter nå

Tirsdag kveld gikk Storhamar ut av CHL. Slått, men med stoltheten i behold etter en fantastisk prestasjon hvor man var kun ett lite mål dårligere enn Skellefteå AIK. Europaeventyret er over og dermed kan alt fokus flyttes over på Get-ligaspill. Det starter med storkamp mot Stavanger Oilers torsdag.

Etter en skuffende sesong sist har Siddisene hengt seg på i medaljekampen igjen denne sesongen. I skrivende stund ligger de på tredjeplass fire poeng bak Storhamar, så dette må kunne kalles en real toppmatch. Resultatene har imidlertid variert en del den siste tida, men etter tre strake nederlag har de vunnet de to siste, rett nok mot lag langt ned på tabellen. At de har styrke kan man bare se på resultatene i bortekampene mot lagene foran for å få bekreftet. Møtene med Storhamar og Vålerenga på fremmed is har gitt seks poeng på to kamper.  Til denne kampen får de også tilbake førstemålvakt Henrik Holm etter suspensjon.

Omstilling er et nøkkelord for Storhamar foran dette oppgjøret. Tirsdagen var en tøff dag med lang reise og en tøff kamp som til slutt endte med en blanding av skuffelse og opptur. Prestasjonen var et enormt pluss og at man fikk vist at man så absolutt hang med på notene mot noe av den tøffeste motstanden som er å få i turneringen, litt nedtur siden man var så nære som man var. Som en skjebnens ironi er dette andre gang man møter Stavanger på hjemmebane rett etter en tøff reise i CHL. Sist svarte siddisene med å legge seg lavt og satse på overganger. Med sterkt målvaktsspill og litt ineffektivitet hos hjemmelaget holdt det til at de vant 2-1. Derfor blir det viktig at Storhamar er nullstilt, samtidig som de tar med seg de gode minnene inn. Spesielt overtalsspillet som var eminent på tirsdag kan være en viktig faktor for å få med seg en seier her. Så jevnt som det er i toppen av årets liga er hvert poeng av viktighet.

Pucken slippes kl. 18.30 i CC Amfi og billetter finner du i appen eller i billettbua fra kl. 17.00!